مشاوره حقوقی رایگان - سند خونه

سلام
داماد ما خونه رو فروخته از یه جای دیگه خونه خریده اون خونه ای که فروخته روی قولنامه که در املاک نوشته جای فروشنده دوتا اسم نوشته یکی اسم خودش یکی اسم یه زن ولی تو سند اصلی خونه فقط مال دامادمون هست آیا میشه که نصف خونه رو به اسم زن زده باشه ولی تو سند اصلی ننوشته باشه؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر به اسم زن باشه خب زن هم باید امضا می کرد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمال دارد
جهت اظهارنظر دقیق، اسناد و مدارک نیاز به بررسی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دلیلی ندارد که چون اسم دو نفر در مبایعه نامه قید شده است پس باید در سند رسمی نیز به نام دونفر منتقل گردد به احتمال توافق بر این موضوع محرز است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید در سند رسمی نیز به نام دونفر منتقل گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما نصف خانه متعلق به زن بوده که اسم ایشان به عنوان فروشنده ذکر شده است و لازم نیست که حتما در سند رسمی ، اسم زن
ذکر شده باشد مرد میتواند نصف خانه را با مبایعه نامه یا صلح نامه یا هبه نامه یا ... منتقل نماید و

سید هادی کاردان

جناب آقای سید هادی کاردان :

سلام علیکم . بله امکان پذیره . ولی برای پاسخ دقیق تر باید قولنامه رو ببینم

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

قرار داد درصورتی به نام دو پفر خواتد بود ک به طور واح و صحیح نام خریدار و فروشنده مشخص باشد. و امضای معتبر. تماس بگیردد جهت هماهنگی ب جهت بررسی مدارک.
موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است مبایعنامه با دو نفر بسته شود ولی در سند با توافق نام یکی ذکر شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک باید بررسی گرددامکان پذیر است