مشاوره حقوقی رایگان - شکستن شیشه مغازه توسط سنگی که از زیر لاستیک خودروی در حال حرکت

با سلام و خسته نباشید
چند روز پیش شیشه مغازه بنده بصورت سهوی توسط سنگی که زیر لاستیک ماشین همسایه من کمانه کرد و شکست. حکم چیست؟ میتوانم خسارت بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

رضا خانی گیاشی

جناب آقای رضا خانی گیاشی :

سلام
مشمول قانون بیمه اجباری شخص ثالث است و در صورت شناسایی خودرو، می توانید از محل بیمه نامه شخص ثالث خودروی مقصر مطالبه خسارت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله راننده در هر حالتی ، مسئول پرداخت خسارت میباشد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله. خسارت غیر عمدی هست اما وارد کننده مسول جبران هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله عامل ورود خسارت باید جبران کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از باب تسبیب مسئول هستند ومی توانید خسارت بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هر چند عمدی نبوده اما مسئول جبران خسارت می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق نظر کارشناس ماشین مقصر باشد بله می توانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
قابل مطالبه می باشد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وفق قانون بیمه اجباری خسارات وارده به اشخاص ثالث ناشی از حوادث رانندگی مصوب 1395، خسارت همزمان از دارنده خودرو، بیمه گر ( شرکت بیمه ای که مسوولیت مدنی دارنده را بیمه نموده ) و راننده آن قابل مطالبه می باشد