مشاوره حقوقی رایگان - سند ازدواج

با سلام
بنده یک سوال از خدمت شما داشتم و ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید.
من به مدت 3.5 سال با خانمی در ارتباط هستم که قبلا ازدواج کرده بودند و به خاطر اینکه شوهرشون وارد یک رابطه دیگه شدند و به ایشون توجهی نمیکردند با گذشتن از مهریه جدا شدند.
بنده هیچ مشکلی با این موضوع ندارم اما پدر و مادرم که از این موضوع اطلاع ندارند و فقط با پیش فرض اینکه ممکنه این خانم قبلا ازدواج کرده باشند کاملا مخالف حتی آشنایی هستند و با توجه به اینکه ایشون در یک شهر دیگه زندگی می کنند حتی برای تحقیق حاضر به اقدام نیستند. با فرض اینکه بنده بتونم پدر مادرم رو راضی کنم، چطور میشه مسأله ازدواج قبلی ایشون رو به طور کامل از اسناد ازدواج حذف کرد و تا همیشه این موضوع رو مسکوت گذاشت تا والدین من از این موضوع مطلع نشوند حتی در محضر ثبت ازدواج؟ آیا امکان حذف نام از شناسنامه و سند ازدواج وجود دارد؟
سپاسگزارم از شما بابت راهنماییتون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر باکره باشد می تواند نام همسر سابق را از شناسنامه حذف کنید.
در غیر این صورت نمی تواند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر باکره باشد می تواند نام همسر سابق را از شناسنامه حذف کنید.