مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

باعرض سلام ادب بنده تعمیرکار موبایل هستم و در پاساژ مغازه دارم از انجا که کار موبایل ظریف است ظهرها در مغازه میمانم ولی همیشه نگهبان پاساژ با بی احترامی مجبورم میکند از پاساژ خارج شوم ایا حق ماندن در مغازه را ندارم اگر دارم کجا پیگیری کنم ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید از ایشان شکایت کنید مگر اینکه قوانین پاساز این اجازه را به شما ندهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید طبق تصمیمات مدیر یا مجمع عمومی پاساژ عمل کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر جزء قوانین پاساژ و تصویب هیات مدیره است که بنظر باید تمکین نمایید یا مذاکره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید طبق مصوبه هیات مدیره عمل نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بستگی دارد به قوانین پاساژ وتصمیم هیات مدیره .بهتر است مذاکره نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شماباید طبق تصمیم هیئت مدیره و مجمع عمومی پاساژ عمل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.