مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلی از شخص ثالث ملک اوقافی میباشد

در سال 83 سرقفلی ملکی در بازار به مساحت 7‌متر خریدم صاحب ملک اوقاف میباشد همون موقع رونوشت مبایعه نامه را به اوقاف دادم بعلت مشخص نبودن تولیت اوقاف در ان وقت از گرفتن حق مالکیت و نوشتن اجاره نامه امتناع کردن حالا بعد از 17 سال حکم بر تخیله مغازه گرفته اند در صورتی که همون سال 83 مالیات خرید سرقفلی را پرداخت کردیم الان اوقاف میفرماید که اصلا در جریان نبوده و از صاحب قبلی سرقفلی هم‌ شکایت کرده که مرحوم شده ولی وارث دارد حکم این شکواییه به چه شکل میباشد قاضی هم کارشناس مشخص کرده راهنمایی کنید ممنون میشوم ثمره یک عمر کار کردن من را دارند از من میگیرند

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بایستی پرونده توسط وکیل مطالعه تا نسبت به طرح دعوا یا دفاع متانسب جهت جلوگیری از تضییع حقوقتون اقدام شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس حاصل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نتیجه اقدامات قضایی قابل پیش‌بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ملک اوقافی بایستی وضعیت وقف آن مشخص و از واقف اخذ مجوز خرید و فروش دریافت کردند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نتیجه اقدامات قضایی قابل پیش‌بینی نیست