مشاوره حقوقی رایگان - مالیات ارزهای دیجیتال

سلام و وقت بخیر
گردش حساب بانکی بنده به واسطه نقد کردن بیت کوین هام در یک صرافی معروف ایرانی و واریز معادل ریالی اون به حساب بانکیم، بیشتر از پنج میلیارد شده.
1. با توجه به اینکه بنده پرونده مالیاتی ندارم و از طرفی حساب های بانکی با گردش بیشتر از پنچ میلیارد تومن مورد بررسی سازمان مالیاتی قرار میگیره، آیا به گردش حساب بانکی بنده مالیاتی تعلق میگیره ؟ (با در نظر گرفتن اینکه هنوز قانونی در مورد مالیات ارزهای دیجیتال وجود نداره)
2. در صورتی که در طی چند ماه آینده، قانونی در رابطه با مالیات ارزهای دیجیتال تصویب بشه، آیا به واسطه تصویب این قانون، پولی که بنده در گذشته (قبل از تصویب قانون) از صرافی دریافت کردم هم مشمول مالیات میشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام با توجه به اینکه قانونی در خصوص رمز ارزها هنوز تصویب نشده و موارد مالیاتی در قانون مالیات‌ها تعریف شده دلیلی بر اخذ مالیات از شما وجود نداره مضاف بر اینکه در صورت تصويب قانون رمز ارزها به گذشته سرایت نمی کنه

محمد طاهری

محمد طاهری :

سلام اين يك مسئله تخصصي مالياتي است . طبيعتا بالاي 5 ميليارد دعوت مي شويد و ماليات بدان تعلق خواهد گرفت اما در باب نحوه برخورد ان مي بايست از وكيل متخصص در امور بانكي مالياتي بهره ببريد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می شود از طریق کارشناس امور مالیاتی درسازمان امور مالیاتی استفاده شد