مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من به یکی ازبابت ضمانت داداشم مبلغ 60میلیون سفته و10میلیون تومان چک داده بودم وبعداز کوتاهی داداشم به پرداخت آن خودم مجبور شدم خونموبه مبلغ سفته ها قولنامه کنم به اسم طرف بعداز قولنامه بنگاهی که قراربود سفته هامو تحویل بده زرنگی کرده ازروی اعتمادی که داشتم تحویل نداده والان هم درشورای شهرمون باچهارتا شکایت که هرشکایتش به مبلغ 20میلیون تومان ازبابت سفته ها ازمن شاکی شده آیا ایشون میتوانند موفق بشن تواین پرونده یانه؟درضمن اعضای خانوادم ودوسه نفر ازدوستانم هم شاهداین جریان هستن ومیتونن بیان شهادت بدن که طرف میخواد زرنگی بکنه

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، اولین اشتباه شما این بود بخاطر سفته ها ،خانه خودت با او معامله کردید. هرچند موفقیت یا عدم موفقیت بستگی به دلایل و قراین شما و نظر قاضی شورا دارد.