مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب از طرف پلیس فتا

سلام خسته نباشید ببخشید من30 برج 7 سال 1400 که تقریبا 3 روز پیش است حسابم مسدود شده از طرف پلیس فتا استان خراسان..
راستش من تقریبا 4 ساله که بیکارم و زن و بچه دارم و هیچ خرجی و بیمه ای ندارم تقریبا یک هفته پیش با یه نفر تو تلگرام اشنا شدم و بهم گفت که حسابت رو بده باهاش خرید و فروش ارز بکنم روزی 100 هزار بهت میدم من که کلا تمام حسابام خالیه گفت حساب تجارت بده و تو صرافی شرکت کن و رمزاش رو بده من..منم همه چیش رو دادم بعد از 3 روز متوجه اشتباهم شدم و رفتم حسابم رو ببندم که گفتن حسابت مسدود شده از طرف پلیس فتا استان خراسان گردش حساب زد برام یه 3میلیون و یک 10 میلیون جابجا شده.. من اهل خوزستان هستم لطفا راهنماییم کنید چیکار باید بکنم آیا مشکلی برام پیش میاد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید . در غیر این صورت ممکن است که خود شما محکوم بشوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید حضور تشریف ببرید . در ثنا هم ثبت نام کنید .
در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید.