مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام
اسمم فاطمه است و علاقه زیادی به نام فاطمه زهرا دارم .آیا صرفا ذکر "علاقه" به این نام برای توجیه و تغییر نام فاطمه به فاطمه زهرا در فرم درخواست تغییر نام کافی است؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره ثبت اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خواست خود را به ثبت احوال بدهید ولی احتمال موافقت کم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.در صورت عدم پذیرش طریق دادگاه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نه ایرادی ندارد خیلی هم خوب از طریق ثبت احوال اقدام کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .قابل رسیدگی است ابتدا در سامانه ثبت احوال اقدام شود.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
وقت بخیر
خوشبختانه چون اسمی که مورد علاقه شما هست مشابه اسم خودتون و مذهبی هست ممکن است دادگاه قبول تغییر اسم بکنه اما تنها دلیل علاقه ننویسین بنویسین چون به این اسم شناخته میشین و شهرت به این نام دارین و عموما در همه جا شما را فاطمه زهرا صدا میکنن و استشهادیه هم ضمیمه بکنین.امیدوارم قبول بکنن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست خود را مطرح نمایید و در صورت رد درخواست باید در دادگاه ، دادخواست تغییر نام خود را مطرح نمایید ولی