مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پسوند به اسم ائمه

با سلام
اسمم فاطمه بوده ولی به دلیل هم اسم بودن با تعداد زیادی از دخترای فامیل و همکلاسیا، دائم به اسم پدر یا فامیلی صدام میزدن و اذیت میشدم، به همین دلیل اسممو چندسالیه با موافقت خانواده بین دوست و اشنا به شیوا تغییر دادم، این امکان وجود داره که شیوا رو به عنوان پسوند به فاطمه اضافه کنم؟ چون دو اسمه شدم میخوام از شناسنامه ام رسمیت پیدا کنه( با علم به اینکه فاطمه رو به شیوا تو شناسنامه تغییر نمیدن) و اینکه اگر انجام بشه، مدارکم چی میشه؟
متولد 73ام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.
در صورتیکه موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تغییر اسم به دادگاه خانواده بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ثبت احوال پیگیر شوید. در صورت عدم موافقت، اقدام به طرح دعوی علیه اداره ثبت احوال کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی میتوانید دادخواست تغییر نام به شیوا را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقدام به طرح دعوی علیه اداره ثبت احوال کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر خیر ، اما می توانید دادخواست تغییر نام تنظیم نمایید لیکن دفاعیه ای مناسب تنظیم نمایید تا انشاالله با این تغییر موافقت حاصل شود