مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

باسلام
سوال اول : سقف مبلغ دعاوی مالی در شوراهای حل اختلاف شهرها چقدر مي باشد؟

سوال دوم: درصورتيكه در پرونده دعواي حقوقي به عنوان خوانده دادخواست، راي به نفع اينجانب در دادگستري صادر شده و دادخواست خواهان رد شده باشد آيا ميتوان خسارت ناشي از حق الوكاله وكيلم را از شوراي حل اختلاف شهرستان مطالبه نمايم ( به شرط در اينكه كمتر از سقف سوال اول باشد )

با تشكر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پنجاه میلیون است
بله و باید دادخواست مطالبه حق الوکاله وکیل را مطالبه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ادخواست مطالبه حق الوکاله وکیل را مطالبه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق ماده 9 قانون شورای حل اختلاف دعاوی مالی راجع به اموال منقول تا نصاب دویست‌ میلیون (200.000.000) ریال