مشاوره حقوقی رایگان - شورا یا دادگاه

سلام
قانون جدید در مورد بدهی های مستاجر به موجر برای ارسال پرونده به دادگاه مبلغ بایستی بیش از بیست میلیون باشد یا بایستی بیش از پنجاه میلیون تومان باشد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صلاحیت شورا تا بیست میلیون تومان است و بیش از آن در صلاحیت دادگاه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مبلغ بیست میلیون تومان و کمتر در صلاحیت شورای حل اختلاف و بیشتر از بیست میلیون تومان در صلاحیت دادگاه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بالای بیست میلیون در صلاحیت دادگاه حقوقی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تا 20 میلیون تومان دعاوی مالی در صلاحیت شورا می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خواسته یا بهای خواسته بالاتر از 20 میلیون باشد در صلاحیت دادگاه عمومی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر بالای بیست میلیون باشد به دادکاه ارجاع میکردد

یک وکیل :

با سلام برای ارسال پرونده به دادگستری باید بیش از بیست میلیون تومان باشد .

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام رسیدگی پرونده بیش از20میلیون با دادگاه است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بيست
بيشتر بر اساس توافق طرفين است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست خود را مقاوم به 20 میلیون و پانصد نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام تا مبلغ بیست میلیون تومان در صلاحیت شورا و بیشتر از آن در صلاحیت دادگاه می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قانون یکی است ارتباطی صرفا به مالک و مستاجر ندارد