مشاوره حقوقی رایگان - زمان خوردن نامه پزشکی قانونی

وقت بخیر
ضرب و جرح عمدی صورت گرفته
نامه به پزشکی قانونی دادن
دکتر پزشکی قانونی فقط جراحت قابل دیدن رو مشاهده کرده و اعلام کرده برای مشکلات دیگه باید نامه مجدد از بازپرسی تقاضا کنید
به دلیل زمان بر بودن رسیدن پرونده به دادگان و گرفتن نامه مجدد
دکتر پزشکی قانونی در جوابیه دوم اینگونه پاسخ داده
نسج نرم در ستون فقرات مشهود میباشد اما به دلیل زمان خوردن 3 ماهه نمیتوان با آن حادثه محرز گردد

در صورتی که جلسه اول من اعلام کردم هم ستون فقرات هم چشم مشکل خورده
حالا با این شرایط چه کاری باید انجام بدم ؟
اشتباه پزشکی قانونی بوده

اما یه سوال دوم
در صلاحیت پزشکی قانونی هست که تایید کنه برای 3 ماه پیش بوده یا خیر
فقط باید اعلام کنه بازپرسی یا دادگاه تایید کنن

سپاس از محبت شما

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اعتراض به نظریه پزشک قانونی انجام بدین در هیات سه نفره پزشک قانونی مجدد بررسی میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به گزارش ، پزشکی قانونی اعتراض نمایید تا دوباره توسط پزشک دیگری بررسی گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به گزارش پزشکی قانونی اعتراض کنید تا در هیئت سه نفره پزشکی قانونی مجدداً بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به نظریه پزشکی قانونی معترض شوید