مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع ملک

با عرض سلام و وقت بخیر:
ما سه همسایه هستیم که میخواهیم ملکهایمان را که قدیمی و فرسوده شده تجمیع کنیم و بسازیم با مشارکت سازنده،اما یکی از ملک ها که ورثه ای میباشد و تنها یک دانگ آن به اسم یک بردار هست مشکل ایجاد کرده (قیمت های نجومی پیشنهاد میکند) و هفده دانگ و چند خانواده را معطل کرده میخواستم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

می بایست رضایت ایشون رو بگیرین یا اینکه از طریق دادگاه الزام کنین ایشون رو

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام رضایت ایشان را جذب نماید یا از طریق دادگاه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تجمیع املاک و ساخت ، باید یا
ایشان را راضی نمایید یا ابتدا در اداره ثبت نامه عدم افراز مال مشاع
بگیرید و سپس دادخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید تا ملک به مزایده گذاشته بشود و شما سهم ایشان را بخرید و
جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید رضایت او را جلب کنید.