مشاوره حقوقی رایگان - زمان در انتقال وکالت تعویض پلاک

سلام
من ماشینی رو خریداری کردم و وکالت تعویض پلاک با مهلت یکساله رو از فروشنده دریافت کردم (با قابلیت توکن به غیر). در حال حاضر که قصد فروش ماشین رو دارم و میخوام وکالت رو به فرد جدید انتقال بدم امکانش هست مدت رو مثلا 40 روزه برای خریدار جدید در نظر بگیرم. یا در صورت انتقال وکالت نامه همون یکساله در نظر گرفته میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما در همان مدتی که در وکالتنامه ی اول قید شده ،وکیل اصیل هستید. در صورتیکه مدت تمام نشده می توانید وکالت را به دیگری انتقال بدهید. مدت کمتر اشکالی ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.