مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مجدد الزام به تمکین

سلام وقت بخیر
راجع به پرونده الزام به تمکینی که در شعبه شورای حل اختلاف (با ردیف فرعی2)در حال رسیدگی باشه، زوج میتونه ( همزمان ) مجدد دادخواست الزام به تمکین رو به دادگاه ارائه کنه؟
زوج داره اطاله دادرسی میکنه راهکار چیه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات و بررسی بیشتر است از طریق پنل مشاوره اقدام به تماس کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این دعوا در صلاحیت دادگاه خانواده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید در دادگاه دوم ، ایراد اعتبار امر مطروحه ، را مطرح نمایید تا دو پرونده به دادگاه اول ارسال بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
احتمالا همان پرونده شورا ارسال شده به دادگاه چون شورا صرفا جهت صلح و سازش و پرونده بعدش میره دادگاه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق شورا مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت در صورت عدم حصول سازش پرونده به دادگاه خانواده ارجاع شد و صبور باشید