مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام،
همسرم دوبار دادخواست الزام به تمکین دادن که بار اول به علت خوف جانی و شرافتی رد شد و ایشون بلافاصله بعد از رای قطعی تجدید نظر مجدد دادخواست داد که دادگاه بدوی با توجه به رای قطعی قبلی و عدم ارایه مدارک جدید مجدد رد دعوی داد و دادگاه تجدید نظر تایید کرد.
الان باز به فاصله 5 روز از حکم قطعی مجدد دادخواست داده !!!
1_آیا باز با توچه به حکم دادخواست اول و دوم خواسته رد میشه ؟
2_ارایه احکام قبلی کافی هست یا باید مجدد دلایلی رایه دهم تا رای به رد خواسته دهند ؟
3_ایشون چند بار میتونن این دادخواست رو تقدیم دادگاه کنند؟آیا محدودیتی وجود نداره ؟
4_من میتونم از دادگاه بخواهم که اجازه ندهند دیگه شکایت کنه چون موجب تحمیل هزینه و آزار و اذیت روحی من و ایجاد مشکلات برای من میشه ؟
5_آیا امکان درخواست صدور قرار تامین دعوای واهی برای من هست ؟
سپاس

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

ایشان میتوانند هر چند بار که بخواهند این کار را انجام دهند و کسی نمیتواند اورا از حق قانونی محروم کند ولی شما میتوانید به عنوان مزاحمت و همچنین مطالبه هزینه های خود علیه وی شکایت کرده و دادخواست تقدیم کنید. قرار تامین دادخواست واهی را مطرح کنید اما متاسفانه در سیستم قضایی کشور ما این امر محجور مانده و مورد توجه قرار نمیگیرد.