مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی

سلام من یه زمین کشاورزی 18 هکتاری که مال پدرم بوده و فوت شده بهم رسیده البته به نام عموم هست و مشکلی به اون جهت نیست
فقط بحث اینه که زمین توی اهواز هست و ما بعد از فوت پدرم تهران اومدیم
و ازین زمین خبری نداشتیم
الان خواستیم بفروشیم که انگار زمین تصرف شده و ساکنین اونجا در حال کشت هستن
چجوری میشه زمین رو آزاد کرد از دستشون؟
زمین سند و بنچاق داره و مدارکش کامله

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به جهاد کشاورزی مراجعه کنید با در دست داشتن مدارک زمین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر مدارک رسمی ان موجود ومالک هستید می توانید دعوای خلع یدوقلع وقمع بر علیه متصرفین اقامه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دارای سند رسمی شش دانگ می باشید می توانید علیه متصرف هم از جنبه کیفری به عنوان تصرف عدوانی شکایت نمایید و هم از لحاظ حقوقی دادخواست خلع ید ونزع کشت وزراعت را طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست خلع ید یا تصرف عدوانی را مطرح نمایید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه سند به نام عموتون است نامبرده می تواند دادخواست خلع ید بدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند دارید به عنوان تصرف عدوانی از انها شکایت کنید و میتوانید خلع ید انها زا هم بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید حسب مورد خلع ید ویا رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید