مشاوره حقوقی رایگان - ارائه کالای ناقص و عدم استرداد وجه

با سلام و درود
من دو دستگاه از سایتی به مبلغ 19 میلیون تومان خرید کرده. فروشنده بعد از گذشت بیش از 10روز پس از شکایت در اینماد و زرین پال دو مرسوله رو ارسال کردند. به دلیل کم بودن بیش از حد وزن مرسوله یکی را برگشت زده و دیگری را باز کردم که تنها در آن 3قطعه از یک دستگاه موجود بود (حتی با دو مرسوله قطعات کامل یک دستگاه هم نمیشد. ارزش کلی این قطعات به 6میلیون هم از 19 میلیون نمیرسد).
شکایت را از مراجع قضایی و اینماد پیگیری کردم و حالا فروشنده میگوید باید مرسوله را عودت داده تا وجه استرداد داده شود در غیر اینصورت این مسئله که شماز از کالای دریافتی درآمد دریافت میکنید و باید هزینه ان را بپردازید در دادگاه مطرح خواهد شد (در حالی که دستگاه اصلا کامل نمیباشد و چنین ادعایی دروغ است).
آیا میتوانم بسته را برای ارائه به دادگاه نگه دارم یا حتما باید برای فروشنده بفرستم؟
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با اخذ تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری نسبت به ارزیابی دستگاه و میزان مبلغ آن اقدام و سپس کالا را به شخص فروشنده عودت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید تا نتیجه دادگاه نگه دارید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تامین دلیل قیمت گذاری سپس عودت داده شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا تامین دلیل نمایید سپس اقدام به مطالبه کنید