مشاوره حقوقی رایگان - سلاح سرد

سلام وقت بخیر یکی از دوستان بنده 2 سال پیش با فردی درگیر میشه و فرد رضایت میده اما بعد 2 سال دادگاه تجدید نظر حکم را 15 ماه زندان به خاطر استفاده سلاح سرد در اماکن عمومی اعلام میکنه و میگه که میتونه 15 میلیون تومان پرداخت کنه یا 15 ماه زندان بمونه . بنده خواستم بدونم ایا شرایطی برای قسطی کردن هست تا بتونه پرداخت کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حکم 15 ماه حبس ، قابل تبدیل به جزا نقدی نمی باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بله با توضیح شرایط خود میتونید درخواست پرداخت اقساطی رو مطرح کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید. پذیرش یا عدم پذیرش آن با مقام قضایی است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر برای ایشان جزای نقدی مقرر شده و ایشان قادر به پرداخت آن نباشند ، می توانند با استناد به ماده 529 آدک، تقاضای تقسیط نمایند