مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرگاه ماشین

40 روز است خودرو خود را نزد تعمیرگاهی گذاشته و بدون اطلاع موتور ماشین را باز کرده و لوازمی به ارزش 14 میلیون خریدم و به تعمیرکار تحویل دادم باضافه 3500000 تومان پول ولی هنوز خودرو بنده را نه تنها تعمیر نکرده بلکه تقاضای پول بیشتر می‌کند به اتحادیه مراجعه کردم فایده ای نداشته لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود به اداره تعزیرات مراجعه کنید و یا از طریق اظهارنامه تقاضای استرداد خودرو رو بخواهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنامه بفرستید وبعد دادخواست استرداد مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اتحادیه یا سازمان تعزیرات پیگیری نمایید