مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی حین خدمت

سلام،من مادرزادی معلول بودجفت پاهام ازمچ باعمل سنگین پاهام کمی خوب شدو تونستم راه برم امازیادراه رفتنم باعث میشه پاهام دردبگیرن من موقع پست دفترچه به دکتری که معاینه می‌کنه گفتم اماحواسش نبودزدسالم،الان 4ماه خدمتم خواستم بدونم چیکارمیتونم بکنم به غیرازمعاف ازرزم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتراص کن اگر نشد توی پادگان مدارک را به فرمانده نشان بده تا به بیمارستان ارتش اعزامت کنن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید اگر بیماری شما تشدید شده است از همان یگان مربوطه درخواست تشکیل کمیسیون پزشکی جهت معاینات مجدد را به نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما
، شما باید حتما معاف بشوید درخواست رسیدگی دوباره را در کمیسیون پزشکی مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق کمیسیون پزشکی باید مورد بررسی قرار میگیرد و اگر تایید شود معاف دایم از خدمت یا معاف از رزم خواهید شد. به یگان خدمتی خود درخواست دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از یگان خود درخواست رسیدگی در کمسیون پزشکی را بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر بیماری شما بیشتر شده می توانید از همان یگان مربوطه درخواست تشکیل کمیسیون پزشکی جهت معاینات مجدد را به نمایید.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.تقاضای ارجاع به کمیسیون پزشکی کنید