مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن مهریه به صورت دست نوشته قبل از عقد

با سلام
چند روز قبل از عقدم پدر شوهرم منو مجبور کردن که مهریم رو که 114 تا سکه بود توی یک برگه هبه کنم و فقط 14 تا رو نگه داشتم 100تا رو هبه کردم و امضا کردم ولی داخل سند ازدواج همون 114 تا نوشته شده،بخاطر یه سری اختلافا میخوام جدا بشم ایا از نظر قانونی حق من 14 تا سکه هست یا 114

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید از هبه رجوع نمایید.جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی در تماس باشید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام قطعا حق قانونی شما 114 سکه است و دلیل آن نیز این است که ابرای ذمه قبل از مشغول الذمه شدن فاقد اثر حقوقی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر تمام 114تا قابل مطالبه است و هبه قبل از عقد تاثیری ندارد و همچنین هبه قابل رجوع است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه همان 114 سکه تمام بهار ازادی وقابل مطالبه می باشد

یک وکیل :

سلام بنظر تا قبل از عقد نکاح این هبه به جهت عدم وجود عین موهوبه باطل است

فهیمه احمدی

فهیمه احمدی :

مهریه با سند عادی قابل بخشش نیست، برگه عادی امضا شده اعتبار ندارد، برا بخشش مهریه فقط سند رسمی، مهریه شما همان 114 عدد سکه پابرجاست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید از هبه رجوع کنید و کل مهریه رو مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام 114 سکه را مطالبه کنید به معنای رجوع از هبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مهریه شما همان
114 سکه است و اگر قرارداد شما ، در قالب هبه باشد هبه قابل رجوع است البته با شرایطی
ولی اگر در قالب عقد صلح باشد خیر غیر قابل رجوع است
و شما میتوانید دادخواست ابطال قرارداد را به علت اینکه در زمان امضای قرارداد ، هنوز عقد نکاح منعقد نشده بوده ، و هنوز مهریه مستقر نشده است ، را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه همان 114 سکه تمام بهار ازادی وقابل مطالبه می باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

عمل انجام شده فاقد اثر قانونی است ضمن اینکه می توانید از هبه رجوع نمایید