مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

با سلام و احترام
در خصوص یک ملک ورثه ای که دو نفر از 36 نفر وراث اقدام به فروش ملک نموده اند و یک مبایعه نامه عادی در سال 1396 در بنگاه معاملات انجام شده است خریدار و دونفر از وراث مبایعه نامه را امضاء کرده اند و در خصوص مابقی وراث در مبایعه نامه به یک وکیل اشاره شده که از طرف سایرین وکیل رسمی فروش میباشد ولی این وکیل مبایعه نامه را امضاء نکرده است . در مبایعه نامه به یک فقره چک در وجه وکیل و بابت ثمن معامله ملک مورثی به عنوان وکیل وراث اشاره شده است که خود وکیل چک را نقد و تحویل دونفر فروشنده از وراث داده است. حال مابقی وارثان ادعا نموده که قصد فروش ملک را ندارند و دادگاه بدوی رای بطلان معامله صادر کرده است . در شرایط کنونی آیا ماده 251 برای دونفر وراث که خود 3.5 دانگ از ملک مشاع را دارند قابل قبول هست ؟ آیا وکیل سایر وراث که مبایعه نامه را امضاء نکرده و فقط چک بنام ایشان صادر شده و موضوع چک نیز وکالت رسمی ایشان از طرف وراث بوده کمکی خواهد کرد ؟ آیا طبق نظر دادگاه بدوی این معامله کلاً باطل هست ؟ آیا فضولی در معامله هست یا فروش مال غیر و اگر فضولی در معامله باشد ضرر خریدار بر چه اساسی تعیین میشود

خیلی ممنون و سپاس از زحمات شما عزیزان

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

موضوع و مدارك شما جهت مشاوره درست و صحيح بايد بررسي شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.