مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه توسط مرد یا پدر

با سلام
من عمه ای دارم که 16 سال قبل ازدواج کرده بود و تا پارسال با شوهرش تو روستا و خونه ی پدر شوهرش زندگی میکردند با کلی دردسر و کار در روستا
پارسال اواسط تابستان به اصرار شوهرش فرار کردن و اومدن خونه ی ما
ما هم تابستونا میریم روستا و بعد بر میگردیم شهر
خلاصه بعد چند ماه اینا خونه میگیرن و کار پیدا میکنن و زندگی میکنن تا اواخر بهار امسال شوهر عمه ام به بهانه ی کمک کردن به برادرش برمیگرده بعد دو روز به عمه ام زنگ میزنه و میگه که یا شما هم برگردین یا من بر نمیگردم
خلاصه تا الان که میشه 4 ماه پسر عمه م کار میکرد و خرج خودشو و خواهرشو و مادرشو میداد.
حتی در طول این مدت شوهر عمه ام هیچ نفقه ای به خانواده نداده.
الان اگه عمه ام یا پسر و دختر عمه ام شکایت کنن تکلیفشون چی میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عمه شما شکایت کیفری ترک انفاق کند از شوهرش، اگر شوهرش محکوم نشد دادخواست مطالبه نفقه بدهد برای خود و بچه هایش جدا جدا، اگر شوهر دادخواست الزام به تمکین داد عمه تان بگوید شوهرم در روستا خونه ندارد اگر خونه مستقل و اسباب و اثاثیه تهیه کند میام.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود عمه شما می‌تواند تحت عنوان ترک انفاق طرح شکایت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
عمه میتواند دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندان و الزام زوج به تهیه منزل مستقل در شأن زوجه همراه با تمام وسائل
را مطرح نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می تواند دادخواست مطالبه نفقه تنظیم نمایند
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتونن نفقه شون رو مطالبه کنن