مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر تحویل ملک خریداری شده

با سلام.بنده ملکی را خریداری کردم که به مدت یک سال کرایه داده شده بود و مستاجر با فروشنده قرار داده اجاره داشتند و با بنده هیچ گونه قراردادی ندارد و هیچ گونه اسمی از مستاجر در قولنامه نیامده است ولی ایشان هر ماه کرایه را برای بنده واریز میکردند.حال 3ماه است که از تاریخ تحویل خانه گذشته و خانه تحویل بنده نشده است و با توجه به قولنامه من میتوانم برای هر روز تاخیر مبلغ100 هزار تومن از فروشنده طلب کنم.آیا اگر من شکایت بکنم میتوان مبلغ دیر کرد را بگیرم؟آیا ممکن است به دلیل گرفتن کرایه این در کرد شامل حال من نشود.بنده واقعا از طرف فروشنده و مستاجر اذیت شده ام..با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت مستاجر دادخواست تخلیه بدید شما قایم مقام قانونی فروشنده هستید و قرارداد بین فروسنده و مستاجر برای شما قابل اجراست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل بوده ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد لذا جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و حفظ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مبلغ وجه التزام قانونا قابل مطالبه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی اجاره دریافت می کردید یعنی ملک به شما تحویل داده شده است .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مبلغ وجه التزام قانونا قابل مطالبه است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به انقضای قرارداد اجاره می توانید نسبت به اخذ دستور تخلیه اقدام نمایید