مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل محل کسب

باسلام..بیش از 8 ماه از تاریخ تحویل یک باب مغازه و محل کسب اینجانب از طرف سازنده که املاکی میباشد گذشته وبا توجه به اعتراض بنده از طریق قانونی ایشان جواب سر بالا میدهند،(گویا هیچ نگرانی از این موضوع ندارند)ضمن اینکه در قرارداد ما خسارت تاخیر هم لحاظ شده است..چگونه آنها (چند نفر هستند)را مجاب نمایم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است وفق آن امکان اقدام متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد بایستی تحت بررسی قرار گیرد و آخر امر نیز بر اساس این قرارداد میتوانید طرح دعوا کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با طرح دعوای مناسب در دادگاه
که نیازمند بررسی دقیق قراردادتان دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چنانچه از مفاد قرارداد فی مابین تخطی کرده و به تعهدات خود عمل ننموده اند به دادگاه حقوقی محل وقوع ملک دادخواست الزام به تعهدات و پرداخت خسارت تاخیر تقدیم نمایید .
بهتر است در این خصوص از طریق وکیل دادگستری در محل خود اقدام نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به تسلیم مبیع و مطالبه وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به مفاد قرارداد اقدام قضایی متناسب متصور است