مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

سلام من دوسال پیش تو نزاع دسته جمعی شرکت داشتم منو با چاقو (به طور جاعفه) و دوستمم سرشو با چوب شکوندن و ما نتونستیم اونارو بزنیم الان بعد دو سال برای ما دو سال حبس تعزیری اومدش اعتراض زدیم برای من شد 7 ماه بزای دوستمم شد سه ماه
شرایطی نیست این 7 ماهو نرم؟
و اینکه اگر برم سابقه موثر میشه برام چون من الان دانشجو پرستاری هستم و بعدا برای استخدامم مشکلی پیش میاد اگر برم زندانو؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بله جرم نزاع دسته جمعی سوءپیشینه دارد ودر سجل کیفری شما ثبت می شودودر اینده مشکل ساز است

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

جهت راهنمایی دقیق تماس بگیرید . ملاحظه متن حکم می تواند در جهت راهنمایی بیشتر موثر باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از مدتی تحمل حبس باید تقاضای آزادی مشروط کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از مدتی تحمل حبس باید تقاضای آزادی مشروط کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در سابقه کیفری درج می گردد از تقاضای آزادی مشروط و یا تعلیق نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در سابقه کیفری تان درج میشود پس از مدتی تقاضای آزادی مشروط نمایید.