مشاوره حقوقی رایگان - تهدید توسط همسایه

بنده در آپارتمانی چهارواحده که پارکینگ ندارد و در کوچه بن بست 6 متری قرار دارد ساکن هستم
دو سال پیش فردی واحد زیرزمین را خریده و از همان ابتدا باعث آزار و اذیت ساکنین محل شده؛
سال گذشته با قرار دادن لاشه سنگ در مقابل ساختمان از پارک کردن خودروی ما جلوگیری کرد که با اطلاع دادن به شهرداری، رفع سد معبر شد؛
حالا با خرید ماشین و موتور سیکلت، دائما یکی از این دو را جلوی در پارک می‌کند و ادعای مالکیت این قسمت از کوچه را دارد؛
حتی اگر ما در کنار موتور سیکلت ایشان پارک کنیم دعوا راه می‌اندازد
هرچه با ایشان مدارا می‌کنیم فایده‌ای ندارد تا اینکه امروز هم به پدر بنده توهین کرده و یقه پیراهن من را پاره کرده و تهدید به فرستادن بنده به بیمارستان می‌کند
بنده هیچگونه توهینی نکردم و بدنبال راه حلی قانونی هستم
در ضمن ایشان میگوید من دیوانه هستم و تا بحال چندین نفر را راهی بیمارستان کرده‌ام

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید زمانی که راه شما را مسدود کرده با پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و بر اساس ان اقدام به شکایت مزاحمت کنید و برای ضرب و جرح و تهدید هم میتوانید بر اساس شهادت شهود و آثار اقدام به شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. درصورت داشتن دلایل محکمه پسند شکایت مزاحمت مطرح کنید