مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید همسایه

سلام من‌ اهل افغانستان‌ هستم
چندروزی پیش‌یکی‌ازهمسا‌یه‌ها‌بنده‌ماشینم‌جولادرب‌منزل‌پارک بود‌گفت بیاوردار‌که من‌بزارم‌من‌گفتم جولادرب‌خودمانه‌اون‌شروع کرده‌به‌فش‌‌ناموسی‌بجولا‌همسرم‌و‌همسایه‌ها من‌‌و‌تهدید کردن‌وبااجورپرت‌کردن‌بسمت‌پنجره‌من‌زنگ زدم 110‌اومد‌وشکایت‌کردم‌ الان‌دواره‌آمده‌درب‌منزل‌تهدید میکنه‌که‌شکایت‌خوپس‌بگیر‌من‌چکارکنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام توهین و تهدید شکایت ادامه بدهین و وکیل دادگستری بگیرین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اینکه شکایت خود را پس بگیرید یا ادامه دهید یا وکیل بگیرید یک امر شخصی می‌باشد اما در صورت شکایت ادله کافی دارید همچنین می‌توانید وکیل بگیرید و خود مراجعه نکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان توهین و فحاشی و مزاحمت و تهدید شکایت کنید.
اگر ضرب و شتم داشته می توانید ضرب و شتم را نیز به موضوع شکایت اضافه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه توهین و فحاشی، مزاحمت و تهدید را به استناد مدارک موجود در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.