مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت برای تمکین

سلام ممنونم از جواب وکلای خوب
یه سوال برام پیش اومده من بعد از اینکه آمادگی خودم و به اجرای احکام برای بازگشت به زندگی مشترکمون اعلام کنم باید برگردم خونه پدرم تا وقتی که شوهرم خودش بیاد دنبالم؟ ممنونم جواب این سوالمم بدین سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام ضمن مراجعه به اجرای احکام و اعلام حضور شما در صورت حضور مامور اجرا و در غیر اینصورت به همراه شهود به خانه مراجعه نمایید و در صورت استنکاف همسر شما برای حضور استشهادیه ای تنظیم نمایید و با امضا شهود به اجرای احکام ارایه کنید که ایشان از ورود شما به منزل خودداری نموده اند .

یک وکیل

با سلام همکار محترم پاسخ کامل ارایه نموده اند.

یک وکیل

سلام با همکار محترم سرکار خانم غفوری منش هم نظر هستم