مشاوره حقوقی رایگان - داوری طلاق

با سلام من درخواست طلاق از شوهرم رو داده بودم بخاطر خیانت و اخلاقای بدش، روز دادگاه همسرم نیومد، من توضیحاتم رو دادم خانم قاضی یه چیزی از زبون من نوشتن من امضا کردم بهم گفتن تا یه هفته وقت داری یه داور معرفی کنی که بگه شما دوتا نمیتونید زندگی کنید، این یعنی چی؟ بعدش که داور بگه چی میشه؟ و اگه نرم معرفی نکنم چی میشه؟ کسی رو ندارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا توضیحات کامل دهده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی پیش نمیاد داور خود را معرفی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون قبل از طلاق ابتدا باید داوری صورت بگیرد جهت تلاش برای صلح و سازش

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .داوری یعنی کسی که بین شما وهمسر حکًم می شود وسعی در میانجیگری وسازش بین شما
برمی اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طبق قانون قبل از طلاق ابتدا باید داوری صورت بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در موضوع طلاق باید داوری نظر خود را اعلام نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قبل از طلاق ابتدا باید داوری صورت بگیرد