مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ملی

با سلام و خسته نباشید. پدر من 4 سال قبل تو روستا زمین فروخته به دونفر که شریکی خریدند. پس از یک سال تو آخرین نقشه این ملک ملی در اومده و چون توان پرداخت پول را نداشته و گفته ملک دیگه میفروشه پول میده که کار به شکایت کشیده. در نهایت تو حکم اومده که باید 28 میلیون پول پرداختی بعلاوه 28 میلیون جریمه دولت و یک سال زندان بره که یک ماه پیش به خاطر حکم جلب که طرف داشته اومده گرفته و الان زندانه. میگن راهش اینه که یا رضایت بگیره یا یک سوم زندان سپری بشه بعد با عفو مشروط و تقسیط آزاد بشه. طرف رضایت نمیده و میگه سود پولم را به همراه خود پول میخوام. پدرم متولد 37 هست و نزدیک 60 سال داره. آیا راه حلی نیست که زیاد تو زندان نمونه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام یا باید از تعلیق استفاده کنید که باید یک سوم مجازات تحمل شود یا نظام نیمه آزادی که آن هم باید گذشت شاکی گرفته شود.