مشاوره حقوقی رایگان - پدرزنم خانوممو بزور کتک برده در خونه حبس کرده و نمیزاره بیاد.خانومم خیلی منو دوس داره سنشم قانونیه

پدرزنم خانوممو بزور کتک برده در خونه حبس کرده و نمیزاره بیاد.خانومم خیلی منو دوس داره سنشم قانونیه چه راهه حلی پیشنهاد میدین، قبلاَ یه ازدواج نا موفق داشته و یه خانومه،همدیگرم خیلی دوس داریم،ولی اونا بزور کتک ازش وکالت گرفتن دادن به وکیل برا جدایی

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

به اتهام حبس غیر قانونی به دادستان محل منعکس کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از پدر خانم خود میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعا حبس کرده با مراجعه به خدمات قضایی شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر خودهمسر راضی به این امر نباشد کسی نمی تواند مجبورش کند.درثانی طلاق حق مرد است تا شما نخواهید باید با دلایلی عسروحرج زن را اثبات نمایند. علیه پدرزن شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید