مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه خسارت تاخیر تادیه حقوق و دستمزد

سلام. من در شرکتی کار می کنم که بخش زیادی از حقوق را با تاخیر چندماهه پرداخت می‌کند. در صورتی که درخواست خسارت تاخیر تادیه کنم، نحوه محاسبه مبلغ به چه صورت است؟
ضمنا آیا صرف ماهیانه بودن پرداخت حقوق، حق مطالبه خسارت تاخیر تادیه را از انتهای هر ماه برای من ایجاد می کند یا این خسارت از تاریخ درخواست کتبی من محاسبه می‌گردد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت خسارات تاخیر درپرداخت باید از دادگاه مطالبه خسارت بخواهید ودادگاه با توجه به شاخص بانک مرکزی بابت تورم رای صادر میکنه.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست مناسب حقوقی مطالبه تاخیر تادیه طرح نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست بیهوده و عبثی است. نتیجه ای نخواهد داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست حقوقی مطالبه تاخیر تادیه طرح نماید