مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

سلام
من حدود 24 سال در یک شرکت خصوصی کار کردم که شرکت بخشی از حقوق سالهای 91الی 99. را تا بازنشسته شدم را پرداخت نکر د، از طریق اداره کار حدود 250ملیون مطالباتم را گرفتم ، میخواستم بپرسم که آیا میتوانم الان درخواست تاخیر تادیه طلبم را بکنم ، لطفاً اگر میشود راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه است اظهارنامه. دادخواست. پیامک . یا ....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت عنوان دادخواستی مجزا درخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به رای که قطعیت یافته باشد بله امکان پذیر است