مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر پرداخت حقوق

سلام
من در یک کلینیک درمانی بعنوان منشی مشغول به کار هستم که کارفرما من را بیمه نمی کند و کمتر از قانون کار به من حقوق می دهد و هیچ مزایایی مثل حق مسکن و خواروبار، عیدی و پاداش و ... به من نمی دهد. اما بدلیل نگرانی از این که ممکن است کار دیگری پیدا نکنم تصمیم دارم چند سال دیگر هم در این کلینیک درمانی کار کنم. آیا بعد از شکایت از کارفرما ، ایشان باید خسارت تاخیر پرداخت حقوق من در این سالها را پرداخت کند و یا فقط باید مثلا حقوق تصویب شده در همان سال را بدهد و خسارت دیرکرد شامل آن نمی شود؟

از طولانی بودن سوالات عذرخواهم و از زحمات و پاسخگویی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دعاوی اداره کار ، خسارت تاخیر تادیه از تاریخ اقامه دعوا قابل مطالبه است
و باید در دادگاه عمومی دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید و

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خسارت تاخیر از زمان مطالبه محاسبه می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
برو اداره کار درخواست اعزام بازرس بده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اقامه‌ی دعوا خسارت قابل مطالبه می‌باشد می‌بایست از طریق دادگاه این اقدام را انجام آن بدهید