مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه بکنم یا نه؟

با سلام و خداقوت حق و حقوق بنده از سال92 تضییع شده بود که سال 96 طی مکاتبه ای خلاصه وضعیت خودم را گرفتم و مطالبه حق و حقوق از دست رفته را کردم. مدیرعامل دستور رسیدگی داد و فقط از همان سال گروه شغلی برای بنده تغییر کرد و نه معوقه پرداخت شد نه محسابه سوابق جهت ارتقاء گروه. تا سرانجام پارسال از طریق اداره کار شکایت نمودم و رای دادگاه به نفع بنده صادر گردید. و تنها مبلغی معادل 23میلیون بابت معوقات سال 92 تا 401 محاسبه گردید و ضرر و زیان تورم و...محاسبه نشد! میخوام بدونم اگر درخواست تاخیرتادیه کنم چقدر دستم را میگیره؟ ارزش وقت و هزینه کردن دارد یا خیر؟ لطفا اگر شده حدودی مبلغ را بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی در طرح دعوی خود به خسارت تاخیر تادیه نیز اشاره می‌کردید تا به نیازی به طرح دعوای جدید نباشد این خسارت بر مبنای شاخص تورم به وسیله شعبه اجرای احکام مشخص خواهد شد‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مجدداً دادخواست بدهید تا بتوانید خسارات خود را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست بدهید تا بتوانید خسارات خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست مطالبه خسارت تاخیر ارایه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانی طرح دعوی مطالبه خسارت تاخیر تادیه نمایید