مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به همسایه

با سلام منزل ما در طبقه ی دوم یک آپارتمان واقع شده از سرویس و حمام طبقه بالا آب به سقف ما نفوذ کرده و نم درحال گسترش است چندبار متذکر شدیم و گفتیم عایق بندی کنند وما خودمون سقفمون رود رست میکنیم ولی امروز و فردا کردند ما هم بخاطر همسایگی شکایت نکردیم الان چون اوضاع سقف خونمون خرابه و مدام گچ میریزه رفتیم شکایت کنیم متوجه شدیم واحد بالایی خونه روفروخته و صاحب خونه جدید میگه به من مربوط نیست باید صاحب قبلی خسارت بده حالا میخوام بدونم ما چکار کنیم صاحب قبلی رفته ما از مالک جدید شکایت کنیم و شکایتمون به جایی میرسه یا نه؟این خونه چون دست مستاجر بوده ما متوجه فروشش نشدیم وگرنه به مالک جدید میگفتیم خواهش میکنم راهنمایی کنید که شکایت کنیم یا نه ممنون

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با توجه به اینکه مالک کنونی ایشان می باشد و این موضوع نیز مربوط به واحد میباشد و درست نکردن آن بموجب تضرر شما می باشد در صورتی که این مشکل به دلیل عمل مستاجر قبل ایجاد نشده باشد و مشکل اساسی منزل باشد مالک کنونی نمی تواند با عدم اصلاع از این موضوع از پرداخت خودداری نمایید شما میتوانید به شواری حل اختلاف مراجعه نمایید و درخواست تامین دلیل و تعیین خسارت نمایید و ابهمالک کنونی ابلاغ نمایید که موظف به پرداخت می باشند.

یک وکیل

با سلام در تکمیل پاسخ همکار محترم در صورتی که تعدی یا تفریط از جانب مستاجر بوده باشد ایشان ضامن خواهد بود.