مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه همسايه از اسيب به پاركينگ و خودرو

از لبه بام ساختمان ٦طبقه كه همجوار پاركينگ منزل مسكوني ام ميباشد بر اثر باران هر بار بخشي از لله بام كنده و سقف پاركينگ را سوراخ كرده و به خودرو پارك شده اسيب رسانده همسايه ها را مطلع اين مسيله كرده و خواستم ترميم لبه بام كنند كه حادثه تكرار نشود مجدد هفته گذشته بخش ديگر از ايرانت سيماني سقف پاركينگ شكست مجدد مراجعه كردم كار مثبتي انجام نشد به چه مرجعي مراجعه كنم ممكن است در حياط باشيم و بار ديگر اسيب جاني متوجه خانواده شود سپاس از راهنمايي شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با توجه به اعلام به همسایه ها به شورای حل اختلاف مراجعه و از هیات مدیره در این خصوص شکایت نمایید بابت مرمت پشت بام می وانید اظهار نامه هم ارسال کنید