مشاوره حقوقی رایگان - تخريب لوله فاضلاب از پشت ساختمان توسط همسايه

باسلام .خانه ويلايي در روستا كه لوله كش ، لوله فاضلاب ظرف شويي طبقه بالا را هنگاه عبور از داخل ديوار در طبقه پايين سه راهي زده و يك لوله براي بخارات چاه از ان منشعب و به پشت ديوار ساختمان خودم كه 40سانت زمين خالي دارد هدايت كرده و از آنجا سر لوله زانويي زده براي برگشت احتمالي آب . همسايه پشتي بدون اطلاع من اقدام به كندن زانويي كرده و در طول اين چند سال به پي ساختمان من ضرر زده و حالا درخواست طلب از من به خاطر نشت آب به ساختمان قديمي خود كه باساختمان من فاصله نيم متري داشته دارد.
سؤال : آيا انشعاب لوله هواكش چاه از لوله اصلي و هدايت آن به پشت ساختمان در محدوده 40 سانت مالكيت خودم خلاف است . سپاس از توجه و لطف شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود و سپس طرح دعوا کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست تامین دلیل در دفاتر خدمات قضایی دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل در دفاتر خدمات قضایی دهید