مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام من از شخصی ماشینی خریدم و به همان شخص ماشین را فروختم یعنی معاوضه کردیم و پلاک ماشینی که به من فروخته مال شیراز هستش و پلاک ماشینی که من به اون فروختم مال خودمون و به من گفتند که سه ماه وکالت گرفتیم برای پلاک خودرویی که برای شیراز هست خودرویی که من داده‌ام را هم که فروخته اند و من دو ماه از ایشان که معاوضه کردیم فرصت گرفته ام برای مابقی پول که باید بدم و قرار است بعد از دوماه تعویض پلاک انجام دهیم اگر خودرویی که خریده ام برای شیراز هست وکالت نداشته باشد باید چه کار کنم و خودرویی که فروخته ام پلاکش به نام پدرم هست و من می خوام پلاک خودم را داشته باشم و بدون دردسر تعویض پلاک انجام بگیرد چیکارکنم؟؟؟ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست الزام به تنظیم وتعویض پلاک علیه فروشنده وصاحب پلاک دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه صاحب پلاک و فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

الزام به تنظیم وتعویض پلاک علیه فروشنده وصاحب پلاک دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم و تعویض پلاک دهید