مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی حق آبه

با سلام و احترام یکسال پیش با قرارداد بنگاه باغی خریدم با نیم ساعت حق آبه از چاه کشاورزی روستا با حق لوله کشی از زمین فروشنده مادام الحیات و انتقال رسمی با سند شش دانگ در دفترخانه. اما بنچاق به عنوان مشاعی و بدون اشاره به آب تنظیم گردید و فروشنده قرارداد بنده از فروشنده اصلی ملک خود مستقیم هم سند قطعی ملک‌ را زد همزمان و
بنده استعلام اداره آب و سند وکالت فروش اموال منقول با حق اخذ مجوز و تغییر نام‌ در ادارات و حق معامله قطعی و صلح و اجاره ولو به خود و اسقاط خیارات اخذ نمودم اما در استعلام آب مشخص شد هیچ کدام سهم ثبت شده در چاه روستا ندارند . دادخواست الزام به تنظیم سند در مرحله بدوی به علت خرید صلح حق آبه توسط فروشنده بنده منجر به رای محکومیت ایشان گردید اما در تجدید نظر خواهی فروشنده، دادگاه استان رای نقض نسبت به بدوی به علت : صلح بودن سند نه قطعی بودن و به همین جهت عدم ثبت سابقه در پاسخ ثبت اسناد و عدم سابقه در اداره آب صادر نمود . البته الان سابقه صلح آنها در اداره آب موجود است. با یکسال پیگیری قضایی نتوانستم به حقم برسم و باغ سرحال ، نیمه خشک شده است ، لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟ متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مدارک و اسناد باید مورد بررسی قرار گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پنل با وکلا تماس بگیرید توضیحات شما ابهام دارد