مشاوره حقوقی رایگان - حکم الزام به تمکین

باسلام وخسته نباشید
زوجه هستم باهم سرم ب خاطر خیانت ایشان مشاجره داشتیم و ایشان منزل را به همراه دوفرزندمان ترک کرده و به خانه پدرشان رفتند. من مهریه ام را اجرا گذاشتم بعد از رویت ابلاغیه از طرف ایشان اظهارنامه ای در خصوص دعوت به تمکین در منزل دیگر صادر شد ولی چون عنوان کرده بودند ک من ایشان را از خانه انداختم بیرون دعوتشان را نپذیرفتم و ایشان درخواست عدم تمکین رد کردند. اولین دوره مشاوره ک رفتیم من گفتم ک زندگی میکنم اگر که شرایط منزل محیا باشد. چون وسایل ایشان در ید بنده و در منزل مشترکمان بود از طریق دادگاه جمع کردند و بردند. از زمان حضور مشاوره بنده و ایشان حدود 1 ماه هست ک میگذرند ولی هنوز جلسه رسیدگی به عدم تمکین در دادگاه مقرر نشده است.
سوال بنده ایست ک جلسه رسیدگی عدم تمکین به دادگاه چه مدت بعد ازارسال نامه مشاوره به دادگاه صورت می‌گیرد؟!
2حکم قطعی الزام به تمکین باوجود اینکه من گفتم ک زندگی میکنم چند ماه طول میکشدتا به دستم برسد؟!

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا موضوع بهتر روشن شود و راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمان قابل پیش بینی نمی باشد

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
با وصفی که اظهار نمودید احتمالاً رای به نفع شما و رد دعوای الزام به تمکین زوج صادر می گردد علی ایحال می بایست منتظر تصمیم دادگاه پس از بررسی موضوع بمانید بسته به تراکم کار دادگاه ها و اینکه در چه شهری پرونده مطرح رسیدگی می باشد زمان متفاوت می باشد اما زمان تقریبی بین چهل روز تا دو ماه می باشد