مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان جواب اعتراض

سلام. من سه روزی هست که به رای نهایی دادگاه که مهلت بیست روزه داشت اعتراض کردم. میخاستم بدونم از کجا مشخص میشه اعتراض مورد قبول واقعه شده یا رد شده؟ ایا برای رد شدن یا قبول شدن اعتراض ابلاغیه میاد؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید مدت اعتراض بگذره بعد ارجاع مبشه به دادگاه تجدیدنظر و زمان مشخص نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید زمان اعتراض بگذرد و بعد از آن به دادگاه ارجاع میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انقضای مهلت پرونده به تجدیدنظر ارسال می گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از انقضای مهلت پرونده به تجدیدنظر ارسال می گردد

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام بعد از انقضای مهلت پرونده به دادگاه ارسال میشود که در صورت ارجاع به شعبه ابلاغ خواهد شد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

منتظر اتمام مهلت بیست روزه بمانید. ابلاغ میشود.

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
بعد از ارجاع به مرجع تجدید نظر برای شما پیامک ارسال خواهد شد و پس از اتخاذ تصمیم از سوی مرجع محترم تجدید نظر برای شما از طریق سامانه خدمات الکترونیک قضایی ابلاغ الکترونیک صادر خواهد شد در صورتی که نیاز به تسریع در آگاهی از روند رسیدگی به پرونده دارید می توانید از طریق سامانه خدمات الکترونیک قضایی از بخش اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی و درج شماره 16 رقمی پرونده از روند رسیدگی مطلع شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پیامک به شما اطلاع داده می شود که پرونده شما به شعبه تجدیدنظر وصول شده است بعد از آن حدودا دو ماه یا سه ماه طول می کشد تا رای جدید صادر شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سامانه عدل ایران پرونده خود را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بعد از رسیدگی در مرحله تجدیدنظر .‌ رای صادر شده و به شما ابلاغ میشود. کمی زمان میبرد.