مشاوره حقوقی رایگان - اجبار در خرید دو درخت گردوی سالخورده

سلام. باغی داریم که شخصی سالها قبل (حدود 100 سال و یا بیشتر) دو درخت گردو در آن باغ کاشته است. و سالهاست خود فرزندان و نوادگان میوه آن درختان را میبرند. حدود دو سال است که صاحب درختان ما را مجبور به خرید درختان میکند. آن هم مبلغ 20 میلیون! که باتوجه به عمر و میوه درختان معقول نیست. حال ما چه کنیم؟ آیا ممکن است قیمت بیشتری ارایه شود در صورتی که ما به دادگاه مراجعه کنیم؟؟؟ ضمنا صاحب درختان برای مجاب کردن ما درب ورودی باغ را در اعتراض به حصارکشی باغ خودمان مورد ضربات متعدد قرار داده و آسیب هایی زده است. این موضوع ارزش مطرح کردن در دادگاه دارد؟؟ ضمنا ما کسی را برای خرید درختان آوردیم و نهایتا مبلغ 7ونیم میلیون برای خرید هردو درخت پیشنهاد کرد!

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول بابت خسارت به درب ودیوار باغ از ضارب شکایت کیفری بکنید، دوم طی یک اظهار نامه بهشون ابلاغ کنید که با توجه به سن درختان مورد نظر و نظر کارشناس، آمادگی دارید 7 میلیون پرداخت کنید، سوم اگر راضی نشدند دادخواست فروش درختان به قیمت کارشناسی و یا قطع انها را به دادگاه بدهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین کار این است که اجرت‌المثل تصرف زمین خود را برای این صد سال درخواست کنید که مبلغ قابل توجه ایی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت و ضرب و شتم شکایت کنید و اجرت‌المثل ایام تصرف زمین را بابت دو درخت گردو را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا شکایت تخریب را مطرح نمایید
و سپس دادخواست تامین دلیل برای قیمت گذاری
درخت را بدهید و بعد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا شکایت و سپس دادخواست تامین دلیل دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تامین دلیل با نظر کارشناس رسمی دادگستری تغییر نمایید و شکایت خود را نیز پیگیری کنید