مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انتقال سند آپارتمان مسکونی

سلام .بنده سازنده هستم .در قرارداد فروش در تاریخ مقرر جهت انتقال سند بخاطر مشکلات ماده صد و شهرداری و کرونا نتوانستم در محضر حضور پیدا کنم و سند بنام خریداران بزنم .اما بصورت شفاهی با آنها در ارتباط بوده و در جریان امور قرارشان میدادم.حال که مدارک آماده انتقال میباشد آیا میتوانند جریمه عدم انجام تعهدات در قولنامه را که روزانه هست از من مطالبه نمایند. البته هیچکدام ابلاغیه یا اظهارنامه و یا عدم حضور محضر نگرفته اند ...ممنون از راهنمای شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق شرايط قرارداد بله. به شرطی که گواهی عدم حضور داشته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد خسارت قید شده باشد می توانند مطالبه کنند.