مشاوره حقوقی رایگان - وصیت به بخشش مهریه

با سلام
ببخشید آیا میشه وصیت کرد که پس از فوت مهریه من بخشیده شود؟
واگر جواب مثبت است دست نویس قبول است یا جای خاصی باید ثبت شود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تا وقتی در حیات هستید هردخل وتصرفی می توانید نسبت به اموال خود بنمایید اما بعد از فوت وصیت به بیش از یک سوم اموال نیاز به تنفیذ وتایید وراث دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان در زمان حیات سند ابراء تنظیم نمایید و اگر بخواهید وصیت کنید وصیت تا ثلث شما معتبر است و مازاد بر آن نیاز به تنفیذ وراث خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وصیت تا یک سوم اموال نافذ است
بهتر است سند دیگری تنظیم شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

می توانید سندی غیر از وصیت تنظیم نمایید . وصیت تا ثلث اموال نافذ است .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود تایک سوم آن قابل وصیت است.بیش ازآن باید دیگروراث تنفیذنمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیررر مطلقا
مهریه ، دین است و نه عین
وصیت تملیکی ، در مورد دین امکان ندارد چون مال مورد وصیت ، باید عین باشد
پس مهریه نمیتواند ، مورد وصیت تملیکی قرار بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دست نویس به همراه اثر انگشت اعتبار دارد.