مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به شر یک بار ذهن بودن از هر نوع پرداخت مالی

با سلام
پسرم حدود یکسال پیش عقد کرده است به علت عدم سازش زوجه در دفتر اسناد اقرار به بری ذمه ایشان نمود باید چگونه وارد دادگاه شوم فرزند ندارند زندگی مشترک شروع نکردند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شفاف نیست اگر منظور حقوق مالی خودرا از ذمه شوهر ابرا نموده اید که دیگر نمی توانید مطالبه نمایید.برای طلاق از سوی زوجه بایستی باارایه دلایلی اثبات عسر وحرج خودرا ثابت نماید.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
اول اینکه میتونید به طلاق توافقی تبدیل کنین و با رضایت طرفین طلاق صورت بگیره .چون بذل هست زوجه میتونه از بذل برگرده و مجددا مهریه رو بخواد البته شرایط سند مهمه ولی اگه ابرا باشه نمیتونه این کار رو انجام بده و اگر نهایتا از بذل برگرده نصف مهریه شامل میشه که میتونید با اعسار قسط بندی و پرداخت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما کامل نیست لطفا از طریق مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به تصمیم نهایی فرزند شما دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سند ابراء مهریه تنظیم شده باشد بهترین حالت طلاق توافقی است که سریعتر زوجین به هدف خود خواهند رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما کامل نیست لطفا از طریق مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما نامفهوم است در صورت تمایل تماس بگیرید