مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندانپزشک

سلام به دکتر مراجعه کردم برای روکش دندونهای عقب دندونم به عصب نرسیده بود به دکتر عکس نشون دادم به خاطر غیر اصولی کار کردن دکتر الان دندونام خیلی درد میکنن فک کنم عصبو تحریک کردن.دومین سوال ایشون لثه منو نزدیک لپ برش وحشتناکی با دستگاهی که دندونمو تراش میداد باز کردن بدون هیچ بخیه ای باز ول کردن آیا این کار دکتر جای شکایت داره الان هزینه عصب کشی بر گردنه خودم هست ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید اگر دلایل محکمه پسند دارید ابتدا به نظام پزشکی رجوع کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر پزشک قانونی و کارشناسان مربوطه دارد که تقصیر پزشک را احراز کنند یا نه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این سوال را باید از یک دندانپزشک دیگر بپرسید بعد اگر گفت تخلف کرده آنوقت به سازمان نظام پزشکی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از نظام پزشکی پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت احراز تخلف قادر هستید از پزشک شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده پزشکی باید بررسی شود اگر قصوری رخ داده باشد تخلفات پزشکی و کمیسیون مربوطه نظر می‌دهد در ابتدا و بعد میتونید طرح شکایت کیفری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا بهتر است به یک دندان پزشک متخصص مراجعه نمایید در صورت قصور می توانید از ایشان شکایت نمایید